top of page

Cassiopea Cosmetics

După cum puteți vedea și în poza alăturata, cea care ne face cu ochiul este paleta de conturare de la Beauty Uk, cu o consistență cremoasă se aplică foarte ușor, cu șase nuanțe atent selectate se potrivește perfect oricărui tip de ten.Este ușor de pus în geantă și nu ocupa mult spațiu, merită încercată!

Am mai primit și două iluminatoare, ambele de la MeMeMe,ambele pot fi amestecate cu fondul de ten sau folosite singure pentru un look super-glowy, pe lângă acestea fardul de obraz este preferatul meu la fel și perlele bronzate ce se potrivesc perfect pentru un machiaj de primăvară.

Pentru că cei de de la Cassiopea.ro sunt tare simpatici, mi-au mai trimis și trei rujuri, unul cu consistență cremoasa, într-o nuanță de roz-nude, este super și a rezistat pe buze mai mult decât mă așteptam.

Iar celelalte doua sunt mate într-o nuanță de roz închis, perfecte pentru un look de seară.

Prin acest articol vreau să le mulțumesc celor de la Cassiopea, pentru produsele minunate și vreau să vă recomand și vouă acest site, menționez că produsele sunt super pigmentate într-un ambalaj classy și la un preț accesibil.


bottom of page